donderdag 31 juli 2014

Update

En dan is het ineens eind juli en heb ik eerlijk mijn blog ontzettend verwaarloosd. Sorry lieve volgers! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt razend druk geweest! met mijn lieve gezin, maar ook mijn schooljaar was dit jaar erg druk en hectisch. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en dan zou je zeggen, dan heb je toch heel veel vrije tijd, nou nee hoor! Ik werk part- time, maar ik heb soms het gevoel dat ik volledig aan het werk ben! En er is nog een reden dat ik niet veel geblogd heb. Ik zou mijn blog heel graag een beetje willen vernieuwen, maar ik ben er gewoon niet handig in. Ik zie bij heel veel bloggers leuke gadgets staan en updates van IG. Maar ook mooiere banners van Facebook en Pinterest. Dus dan laat ik het maar weer voor wat het is. Maar ik heb een paar leuke projecten in het vooruitzicht, wat echt heel leuk is straks om met jullie te delen. Dus heeft met dat weer gemotiveerd om mijn bloggen weer op te pakken, dus hopelijk zijn jullie me niet vergeten:)
Op IG ben ik wel erg actief. Om eerlijk te zijn gaat dit een stuk sneller, maar kan ik niet echt mijn teksten kwijt en geloof me die heb ik zat:))))
In ieder geval even een update van ons huis! Vanaf maart heb ik wel weer de nodige inspiratie her en der gevonden, dus die zal ik meteen met jullie delen. En heb je tips en tricks om mijn blog een beetje te pimpen, dan lees ik het graag!


Noor dr werkplekje staat weer op de oude plaats. Ik heb hem een tijdje onder de trap gehad net als met de kerst, maar er komt best veel stof van een open trap, dus heb ik hem maar weer verplaatst.Deze foto vind ik een van de mooiste die ik van de keuken heb gemaakt. Trots op!


werkplekje op onze slaapkamer. De tafel wordt straks een beetje verbouwd, zodat hij de goeie hoogte krijgt voor Noor. Haar werktafeltje wordt te klein, dus passen we deze aan, maar wel zo, dat hij wel weer tot zijn originele maten terug te vormen is.
PS. de plaat op het tafeltje heb ik te koop, dus als je interesse hebt, mail me dan even!


In de VT wonen van de maand Juli stond op de cover een kastje die erg veel op een letterbak leek. Ik kreeg meteen het idee, om de letterbak bij Noor weg te halen en hem op ons meubel te zetten. En ik ben er erg blij mee! Het staat zo gezellig in de kamer.
Noor krijgt er iets anders leuks voor terug hoor! Daar lees je volgende week meer over.

8 opmerkingen:

 1. Hoi, wat leuk ik werk ook parttime in het onderwijs! Volgend schooljaar groep 7. En jij? Je hebt een prachtig huis en ik ben heel benieuwd naar je projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je het bloggen toch weer oppakt! X

  Steef

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Aggy, leuk weer even wat van je mooie huis te zien! Ik ken het probleem hoor met het pimpen van je blog, ook ik mis de nodige gadgets :-). Ben benieuwd naar je projecten. Misschien moet ik toch ook maar eens op IG gaan. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuk interieur! Ben benieuwd naar meer!

  http://tastinglifestyle.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Aggy, ik vind je blog eigenlijk wel leuk zo, basic, daar hou ik van! Mijn man en ik werken ook in het onderwijs, hij leerkracht op een basisschool, ik assistent op een ZMLK-school. Ik weet niet of je het volgende stukje kent, maar ik stuur hem toch maar even: http://www.cps.nl/blog/2014/07/16/Drie-redenen-waarom-leraren-een-lange-vakantie-verdienen?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=%5BMarketing%5D+Blog+update+po+16+juli+2014+-+B#.U8eUYPTWF84.facebook Fijne vakantie nog! Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil mijn bloggen ook weer een beetje gaan oppakken, ben ook een beetje jaloers op al die creatievelingen die digitaal zo handig zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Aggy! Ik wil voor mijn kleine meid een werkplekje maken en nu zag ik op jouw blog Noor haar mooie lange kindertafel! Mag ik weten waar je deze vandaan hebt want ik vind nergens dit soort tafeltjes...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...