zaterdag 1 december 2012

X-mas tree

Heerlijk! Het is bijna zover.... De kerstboom mag bijna naar binnen! Ik kan niet wachten! Mijn vriendinnen zeggen wel eens jij bent 365 dagen per jaar met kerst bezig! Dat klopt ook wel een beetje! Het eerst wat ik deed toen we ons huis gingen bezichtigen, is me afvragen waar de kerstboom zou komen te staan als we er zouden gaan wonen! Ik ben ook niet iemand voor een ingetogen kerst. Nee ik hou van veel kaarsjes en lichtjes en het liefst versier ik het hele huis, maar daar steekt manlief toch echt een stokje voor:) In ieder geval neem ik de voor - en achtertuin onder handen met lichtjes en er is al een lichtsnoer geplaatst over de witte balk die in de keuken zit. Ik wil eigenlijk dit jaar ook een klein boompje bij mijn dochtertje op haar kamer zetten, maar ik weet niet of die dan heel blijft! Zij is net als ik dol op lichtjes! 
Mijn decoratie is over het algemeen wit en de boom krijgt uiteraard veel lichtjes. Eindresultaat zie je natuurlijk binnenkort! Msschien wil je dit jaar wel helemaal iets anders en komt er geen groene boom in je huis. Dan heb ik hier een paar ideetjes voor je, wat je nog meer kunt doen om toch een kerstgevoel in huis te krijgen!
Morgen maak ik de winnaar bekend van mijn giveaway!


afbeeldingen via Pinterest

6 opmerkingen:

 1. Leuk! Nu al benieuwd naar je foto's van t eindresultaat ;)
  Bij ons komt er geen grote boom maar een kleintje voor Elze-Noor en ik denk weer een versierde tak. Vorig jaar voor t eerst gedaan en was wel geslaagd!
  Fijn weekend :)
  X M

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik kan niet wachten, totdat de boom haar intrede doet in huize Dekker! Ik ben vandaag al een beetje begonnen met wat decoratie. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ben benieuwd naar je decoraties! Ben door omstandigheden wat inspiratieloos dus maar afkijken dit jaar! Veel plezier alvast met versieren.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk allemaal Aggy, vandaag ook nog sneeuw erbij! Is het kerstgevoel helemaal compleet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne blog met heerlijke inspiratie! Ben benieuwd naar je kerstdecoratie. Hou zelf ook erg van wit! Groetjes Mieke (www.huisengrietjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...