woensdag 28 november 2012

DIY pompons

Een tijdje geleden heb ik een post gedaan over pompons. Ik wilde daar iets leuks mee doen met kerst, maar ik wist nog niet zo goed wat. Ik kwam er ook achter dat heel Nederland met pompons aan de slag is, want de witte zijn overal uitverkocht:) Ik wilde toch pompons hebben, dus ben ik zelf aan de slag gegaan. 


Je hebt en schaar, servetten met veel laagjes, en touw nodig. De servetten knip je in vieren en je hebt zes laagjes nodig. Die leg je op elkaar en daar maak je een trappetje van. Je pakt nog zes laagjes servetten en maakt daar ook een trappetje van. Dan pak je touw en bind ze als een kruisje aan elkaar. En dan pluizen maar! Alle laagjes moeten los om een mooie pompon te krijgen.
Dit is het eind resultaat:


De tak heb ik zondag gevonden tijdens de harde wind en daar staan de pompons erg leuk in! Het hertje is nagemaakt van Stylizimo en ik had hem vorig jaar ook bij miranda gezien.
Ik vind het erg leuk staan in de takken en je kan het ook nog na de kerst zo laten, want het is niet echt een kerst deco:)Wanneer je nog wilt reageren op mijn give away... het kan tot zaterdag! Zondag maak ik de winnaar bekend!
xx Aggy


6 opmerkingen:

 1. Cute deze mini pompoms Aggy! Zag ze toevallig van de week ook op de site van 101.
  En het Stylizimo hertje blijft super leuk :)

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schattig!! zijn net sneeuwballen dus kunnen lekker heeeeel de winter blijven hangen :D

  GRoetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Aggy, wat een superleuk gedaan. Ik wil je vragen om een kijkje te nemen op mijn blog, en met name de post van gisteren (http://atmicasa.blogspot.nl/2012/11/i-won-the_28.html) Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Reden: I love your blog!

  lfs Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan Aggy! Nergens meer witte? Zo kan het ook. En ja het hertje mooi!
  Lieve groet martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf! Ziet er mooi, strak en gezellig uit. Goeie combi!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...