zaterdag 10 november 2012

pompons




Ik wil met kerst boven de eettafel ook versiering en aangezien het over een aantal weken al zover is, ben ik er echt al een beetje mee bezig. Ik wist alleen nog niet wat, maar ik denk dat ik iets met pompons wil gaan doen. Het lijkt me leuk om die in verschillende maten en op verschillende hoogtes boven mijn eettafel te hangen. Daarna verhuizen ze denk ik naar onze kamer in een hoekje, lijkt me ook gezellig staan, of van de zomer in de tuin. Ik had deze zomer de lampionnetjes van Miranda gebruikt, en dat was ook erg leuk om te zien, dus die pompons zijn overal voor te gebruiken:)

feestrijk.nl
engelpunt.com

langzalzeleven.nl

6 opmerkingen:

  1. Mooi zijn ze de pompoenen, ik heb ze ook op mijn blog staan. Gewoon met MT tape op de muur.
    Groetjes Martine.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee! ...alleen hangen die lampen dan in de weg :)
    En ik had ze zelf met masking tape opgehangen aan 't plafond, maar helaas was dat bij mij niet sterk genoeg.....bestaat er ook witte duct tape?? :o)

    XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. He Mimi, dacht tussen de lampen of op de balk lijkt me ook leuk!
      Kus!!!!

      Verwijderen
  3. Hihihi!! Ik heb ook wel eens lampionnetjes aan het plafond getaped! Ploften 1 voor 1 weer naar beneden :-) Ben benieuwd naar jouw ophangsysteem. Ik zag trouwens bij de Hema ook witte bollen zoals op de eerste foto, misschien een leuke tip? Ben benieuwd naar het eindresultaat!! Knuffel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk zijn ze hé... kon ze ook niet laten liggen :-) heb ze ook in huis gehaald... Ben benieuwd naar je systeem... ik wacht nog even dan ;-D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben gek op pompons - denk dat ik mijn huis er helemaal mee ga volhangen met kerst :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...