maandag 12 november 2012

Sint

Ik vind dat ik ( voordat ik me in het kerstgedruis stort, want ik ben eigenlijk al volop bezig ), toch een kleine post moet doen voor die ouwe heer:).
Want sint blijft een gezellig familie feest met veel sfeer en lekkere dingen! en waarom kan je nu niet vast beginnen met het versieren van je huis in sintstijl?! Dan kun je nog meer diy'en en na de sint knal je meteen die boom in huis! Kortom een echte freubelmaand voor de boeg!
xxx Aggy


foto's via pinterest

6 opmerkingen:

 1. Hahahah, ik ben het wel met je eens hoor! Vind Sint ook echt leuk nu E al wat ouder is. Wel fijn dat jij hem nog even in het zonnetje zet! Zal hij vast waarderen.

  X SUUS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk deze sint tijd... kan ik echt van genieten! Gelukkig bij jou een stukje waardering voor de goedheiligman... Geen spanje voor Aggy this year ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi ook even op je blog een kijkje genomen heel erg leuk dus gelijk even volger geworden zo kan ik niets meer missen .... wens je heel veel plezier met je blog en natuurlijk met het schrijven van je column.... lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van je, dat je ook nog even bij de Sint stil staat!!! Hoort er ook bij :-)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die decoraties. Eerlijk gezegd ben ik meer een kerstmis persoon, maar dat komt omdat er hier nog geen kinderen zijn. Wellicht meer Sint dan Kerst als het zo ver is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Aggy ik dacht hetzelfde maar mijn foto's komen vandaag van onze grote kindervriend. Stempel van miss honeybird is leuk he! Fijne dag liefs Martine.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...