woensdag 5 september 2012

plaids and pillows

Vorige week  vertelde ik al dat ik zin heb in de herfst. De geur, de regen die tegen de ramen aantikt, terwijl je binnen zit met de kaarsjes aan en een lekker muziekje. Heerlijk! Maar je moet je natuurlijk wel kunnen innestelen op de bank! Nou heb ik weer wat mooie items voor je opgezocht en het zijn op dit moment mijn favorieten. Bovenaan staat de cross blanket van Pia Wallen. Alleen kan ik nog niet ontdekken dat ie ook in Nederland te koop is, dus bestel ik hem maar via mijn schoonzus die in Engeland woont, die moet ik hebben voor de winter! Ook de producten van By Nord zijn prachtig! Alleen erg duur. Ik heb dus bij loft.nl twee theedoeken besteld van dit merk en daar ga ik volgende week kussen hoezen van maken. Resultaat zie je volgende week! Samen met een streepstof van Ikea, kom ik al een heel eind in een knus herfst/wintergevoel! 

zucht.......

via 3.bp.blogspot.com
lh4.ggpht.com
By Nord





4 opmerkingen:

  1. JAAA Aggy! Die is superwijs, staat ook in mijn favorietenlijstje. Helaas erg duur, was ik al achter :(

    XX Mimi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof dat we wel een beetje dezelfde soort smaak/stijl hebben. Erg mooi...en inderdaad ook op de wishlist, maar bij mij blijft hij erop....:0)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik sluit me bij jullie aan ladies! Prachtig! Ik vind de theedoeken/kussentip trouwens wel briljant!!! Die ga ik onthouden. Moet ik alleen eerst even op naaicursus :-) Of iemand strikken, daar zal het wel op uitdraaien. Bedankt voor je lieve bericht op mijn blog en voor het promoten van de giveaway!!! Mag ik jou trouwens vragen, hoeveel het je kost, als je het plaid via je schoonzus besteld? Tot blogs!

    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, vind je site erg leuk. de slaapkamer van Noor super en zag dat je ook gek bent van het "kruisjeskleed" van Pia Wallen. ik was er ook erg verliefd op maar helaas, te duur en mijn vriend allergisch voor wol! dus dat werd hem niet.
    maar ik moest hem hebben dus zelf aan de slag gegaan en hem gemaakt van een zwart fleecedeken met witte fleece kruisen erop genaaid; net echt geworden.
    misschien ook een idee voor jou?
    liefs Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...