zondag 21 september 2014

Van bierbank naar pronkkastje

Zoals ik al eerder heb geschreven hou ik niet van kale wanden in huis. Misschien als we een mooi statig jaren dertig huis hadden met een hele bijzondere kleur op de muur, zoals deze maand in de VTwonen.,dat ik dan een muur kaal zou houden. Maar dat hebben we niet! En ik zat maar te bedenken wat ik daar wilde hebben. Nu was het zo dat ik Noor haar bureautje had verkocht en even snel onze twee bierbankjes die ik nog had als tafeltje voor haar had neergezet. Toen we een ander tafeltje voor haar zelf hadden gemaakt, had ik de bankjes over en dacht, misschien zijn ze ook wel leuk op elkaar!
Nou dat was het zeker. De poten waren alleen nog zwart en daardoor zag je teveel dat het bankjes waren, dus die moesten eerst wit gespoten worden. Daarna kon het inrichten van het pronkkastje beginnen en dat is en blijft toch het leukste wat er is! Alle kasten en lades opengetrokken om mijn spulletjes weer tevoorschijn te halen, die eigenlijk ook gewoon een mooi plekje verdien in huis. En het kastje was af! Ik ben er echt heel blij mee!


Door het kastje is het hoekje echt een toevoeging bij 
de woonkamer en het geeft een knus gevoel.

Inmiddels is zijn we vandaag het herfstseizoen ingegaan en ook al hebben we de eerste stormen of het echte slechte weer nog niet gehad, bij mij gaat het altijd kriebelen bij de seizoensveranderingen. Zeker als we richting de donkere dagen gaan, waar ik persoonlijk erg veel van hou! Dus vanmorgen zijn we flink gaan struinen langs het water en op zoek gegaan naar de laatste berenklauwen en andere mooie gedroogde planten. Nou die heb ik gevonden! Gewapend met twee berenklauwen ( gedroogd al anders mag en kan je ze echt niet plukken!! Te gevaarlijk! ) en een andere leuk gedroogde bloem, waarvan ik de naam niet weet, zijn we naar huis gegaan. Ik heb ze allemaal wit gespoten en ze staan nu op ons meubel. Paar kaarsjes erbij en je bent helemaal klaar! 


Hele fijne zondag allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Wat enkele kleine veranderingen kunnen doen...staat heel gaaf!!

  Fijne zondag verder
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee! Het staat ook heel mooi!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan!

  http://tastinglifestyle.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In eerste instantie dacht ik niet zo.. die bankjes op elkaar maar toch is het echt heel leuk geworden! Staat mooi zo onder de trap.
  De beren klauwen ga ik ook nog even proberen te scoren.
  Je hebt een mooi herfst huis zo. Gauw maar weer eens bij je op visite!

  X Steef

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat heel leuk, mooi naturel!! Die gedroogde bloemen zijn ook goed gelukt!
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice post, things explained in details. Thank You.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...