donderdag 24 januari 2013

Black + White

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb nu toch ook wel weer zin in de lente! Ik ben echt een winter mens, maar nu we een beetje kou hebben gehad en er voor de komende tijd weer regen op het menu staat, verlang ik steeds meer naar het voorjaars zonnetje. Je ziet dan ook gelijk weer de kleuren in de woonbladen terug komen en hoe leuk het ook bij een ander is, ik ben toch niet echt van de kleuren in huis. Behalve bij mijn dochtertje op haar kamer.Ik heb toch de afgelopen jaren een voorliefde ontwikkeld voor zwart -  wit combinaties. Het liefs gestyled met licht hout. Afgelopen weekend heb ik mijn woonkamer gespiegeld en heb ik gelijk weer even wat accessoires op een andere plek gezet of anders gebruikt.De letters die je normaal gebruikt voor een banner, heb ik nu als tekst op de muur geplakt. Het liedje zong ik altijd voor Noor toen ze baby was:).Ik heb een tijdje geleden een post gedaan over Travel Heart, maar nog niet toegekomen om het op te sturen! Dit weekend maak ik bekend waar die naar toe reist en stuur ik het hartje op!

xx Aggy

Pssssst....Al gezien dat ik kussens in de verkoop heb bij Tutze?! Check de website of breng een bezoekje aan de winkel!7 opmerkingen:

 1. Super Aggy!!! Het ziet er weer geweldig uit! blijft ook mijn favoriete combinatie hoor... zo mooi stoer en tijdloos :-) tot snel x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk bedacht! De letters niet als banner te gebruiken, maar als tekst op muur! Mooi! En die Hema box, heeft tie nou een zwart of een grijs kruis? Hier in Veenendaal hebben ze m alleen met grijs! Fijn weekend!

  Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig idee! Dat is echt een plaatje ¡Aan de muur!
  Die cross box van de Hema staat er super bij.
  Dank voor je inspiratie en fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooi Aggy, die kussen hoesjes en wat leuk bij Ilse in haar mooie winkel:
  Fijne dag en dank je voor je inspiratie.
  Kram | Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel inspirerend huis.
  Waar komt je tvmeubel vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...