dinsdag 11 december 2012

X-mas 3

Het lijkt wel of iedereen het ineens te pakken heeft! Heerlijk om te zien hoe iedereen zich voorbereid op de kerst! Over zie ik mensen met bomen slepen, het huis gezellig maken, lichtjes aandoen, echt heel leuk! Het leukste vind ik in deze tijd, om na het eten even een wandeling te maken en stiekem bij iedereen naar binnen te gluren om te kijken hoe iedereen het versierd heeft. Het ene huis is echt super gestylesd en het andere is heerlijk ouderwets gezellig, zoals je de kerstboom misschien wel vanuit je jeugd kent. Ik hou van die nostalgie en vind natuurlijk prachtig gestylede huizen mooi, maar kan ook genieten van die ouderwetse kerstbomen!
Hier in ieder geval weer wat inspiratie van mijn huis!
xxxxx

4 opmerkingen:

 1. Oei ik kijk ook altijd naar binnen, tot grote ergernis van mijn dochter. Ik hou er van. Ik zie het ook altijd als ze ergens wat nieuws hebben. Ik hou er van naar huizen te kijken. Overal waar ik ben het is een tik, maar wel onschuldig. (Mijn oma deed ook niet liever dan huizen bekijken, toen was het woord styliste nog niet aan de orde trouwens) mooie post Aggy! Liefs Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihi... wie doet het niet??? Altijd leuk toch om ideetjes op te doen... binnenkijkers tijdens de wandeling ;-)) wat ziet het er weer gaaf uit bij je Aggy... heel sfeervol ennuh...leuk om de mooie tinek ster bij jou te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie plaatjes weer, Aggy! en fijn dat we bij jou mogen binnenkijken :) Heerlijk he, gluren bij de buren (en de mensen verderop!), hou er ook zo van!
  Fijne avond,
  X M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog 1 die het altijd leuk vind om 's avonds een blokkie om te lopen en binnen te kijken bij iedereen! wat een gaaf kussen is dat zeg! mag ik vragen waar je die kunt kopen? x Lilian

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...