zaterdag 20 oktober 2012

opgeknapt!

Onze hal was jarenlang echt een doorn in het oog. Er zat een verlaagd plafond in, zo'n plastic geval! Een ontzettend oude wc en er was een soort hok als opbergruimte. Kortom een opknappertje kon de hal wel gebruiken! Maar goed ik had aardig wat wensen en mijn man moest eerst maar eens bedenken of dat allemaal wel kon. Zo wilde ik de wc verplaatsen naar de achterkant van de ruimte en wilde ik dat de nok zichtbaar werd. Dat oogt zo mooi ruim. De wc verplaatsen naar de achterkant was eigenlijk het moeilijkst, maar het is gelukt! Project twee kwam toen om de hoek kijken. Alles moest gestuct en ik wilde een ruime grote witte kast in de hal hebben voor schoenen en om al mijn spullen op te bergen! Na bijna twee jaar is vorige week de laatste lik verf over de kast heen gegaan en is hij zo goed als af. In ieder geval om trots te showen op mijn blog! De hal is zo mooi geworden en wat de hal helemaal mooi maakt, is dat mijn man samen met mijn broer en ook nog een gedeelte door mijn schoonvader is gemaakt! Ben er blij mee!!!

12 opmerkingen:

 1. Mooi Aggy! wees maar blij met zo'n handige man, broer en schoonvader! jaloers op zoveel kast ruimte...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben ook heel blij met al die kast ruimte! Want wat kan je een boel spullen hebben:)
   fijne avond! xx

   Verwijderen
 2. Jeeeej, eindelijk af! Leuk zo de kasten helemaal wit. Zie een bordje hangen die ik vanmiddag bij Kwantum kocht, die van met je ogen dicht....ppfffff!
  hahaha, was leuk weer he, de Kwamtum!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ben er ook helemaal blij mee....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super uit!!! En je muur is ook gaaf.... hou d`r van ;-)) wat kun je dan lekker genieten hè...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank jullie voor jullie lieve opmerkingen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geworden Aggy! Handig zo'n man, schoonvader en broer. Mag ik ze niet even lenen :-))

  Liefs,
  Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi hoor Aggy, zag het bij Lisanne en merkte dat ik jou blog nog niet bij mijn leeslijst had gevoegd. Nu wel, kan ik niets missen.
  Groetjes Martine.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief van je! Fijn weekend! X Aggy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk geworden hoor, mooie foto's ook op de blog van lisannen!! Je hebt een leuk huis en een goed gevoel voor styling!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja daar ben ik dan , gevonden dankzij Miranda want ik was het blaadje weer kwijt (chaoot) Helemaal leuk je blog ! ga eens op mijn gemak alles bekijken :) ik herken meteen al heel veel dingetjes hahaa

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...