donderdag 20 september 2012

Slaapkamer pimpen

Sinds we in ons huis wonen, heb ik al een hekel aan de muren op onze bovenverdieping. We hebben het hele huis grondig moeten aanpakken en voor de bovenverdieping was er afgesproken dat er structuurverf op de muur kwam, maar wat heb ik daar nu een spijt van. Helemaal nu ik weet dat mijn man onwijs goed kan stucen! Je snapt het al, van de winter gaat hij met mijn broer hier aan de bak en komen er strakke wanden in de slaapkamer en in de kledingkast. De foto's komen dus echt later, maar ik deel even wat inspiratie foto's Want ik wil heel graag een headboard, we hebben nu een steigerhouten wand in de slaapkamer en daar maak ik dan een headboard van! En de rest wordt denk ik wit. De vloeren boven worden ook aangepakt en dat zie je al bij Noor haar kamertje, die vloer is enorm opgeknapt dus dat komt ook helemaal goed. Maar hoe ga ik de rest van de kamer invullen? De kamer is namelijk nogal lang..... Kom maar met tips! Ik plaats in ieder geval even wat slaapkamers die ik erg mooi vind en waar ik zeker inspiratie uithaal! 
via welke.nl

via more than living

via Kjerstislykke.blogspot.com5 opmerkingen:

 1. Snap precies wat je bedoeld. Toen wij 8 jaar geleden in ons huis gingen wonen begonnen we met bouwbehang, nieuw huis, werd aangeraden.
  Een paar jaar terug (2 of 3) alles er af gehaald en alles laten spuiten samen met het plafond. Nou je raad het al.... ook spijt! Binnenkort ga ik in de slaapkamers van de jongens eens kijken of ik het met een schuurmachine vlak kan krijgen>!? hopen dat dit lukt! Mijn man trapt er zeker niet nog een keer in. Zelfde met de vloer boven > grenenhout. Is veel mooier met een lik verf erop #haha! (WIT)
  Groetjes en succes! ben benieuwd naar het resultaat!

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Aggy,

  Hier geen herkenning qua muren. Gelukkig zijn die van ons gestuukt. Alleen de vloer....twijfelde om hem wit te schilderen en nu super veel spijt van. Met een klein meisje thuis is zo'n project bovenverdieping schilderen, best een heel groot project. Qua inspiratie, toevallig had ik het zelfde idee qua headboard en ben erg mooie voorbeelden tegengekomen. Zie mijn blogje http://www.ensuus.blogspot.nl/2012/07/project-slaapkamer.html

  Bij ons ligt ie alleen even stil. Eerst de vloer schilderen, dan nieuwe kast en dan headboard. En ja.....planning staat nu (PAS!!!) op kerst. Dan is vriendlief 2 weken vrij. Maar het liefst wil ik dat het nu gebeurt haha. En ook nog alle muren wit beneden. Arme mannen van ons :)

  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow en die lamp voor in de slaapkamer (1e foto) zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waauw, wat een ontzettend mooie style heb je ! pas wel op voor :boktor want dit zou echt zonde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey,

  Misschien zijn de fotopanelen van www.posterwand.com een leuke oplossing?

  Groetjes Sybren Bekendam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...