donderdag 28 februari 2013

Happy lights

Ik ben verliefd op de Happy Lights! Ken jij ze ook? In Antwerpen
 zit de conceptstore van Happy Lights. Daar kan je helemaal los gaan met het samenstellen van je streng. Wil je gekke kleurtjes, of een mooie naturel look? Alles kan!
Ik heb een serie gekocht maar ik vind het net te weinig lampjes, dus binnenkort maar es eentje kopen met meer lichtjes eraan! Het leuke is ook dat ze helemaal niet zo duur zijn en je ze online kan bestellen. Voordat je ze bestelt, kan je online een streng maken met bolletjes, zodat je een idee krijgt van wat je gaat kopen!

via nord-design-blogg.no


via nord-design-blogg.no

via kidsroom.dk



happylights.be

dinsdag 26 februari 2013

Hutspot

Een paar weken geleden ben ik met vriendinnetjes in de winkel Hutspot geweest. Op aanraden van een aantal mensen en het was het zeker waard! Wat een heerlijke winkel, waar je kan snuffelen, koffiedrinken en ideetjes op doen! Absoluut een bezoekje waard wanneer je in de hoofdstad bent!








maandag 18 februari 2013

stoer lampje

Op het blog van fjellby kwam ik deze
 onwijs leuke lampjes tegen! Leuk aan een trappetje of als bundeltje boven de eettafel.
En hoe stoer zijn de verschillende fittingen?!




vrijdag 15 februari 2013

DIY black stars

Van de week aan de slag geweest met zwart karton en een malletje van een ster. Dit is het resultaat! Ik heb de sterren aan zwart -wit  touw van divine twine vastgemaakt en aan de muur getaped. Heel simpel maar het ziet er gelijk gezellig uit!
fijn weekend!




vrijdag 1 februari 2013

Spring is in the air!


foto's via Pinterest

foto's via Pinterest

Je krijgt gewoon zin in de lente met deze foto's! Deze zomer zijn dan ook neon kleurtjes helemaal in en kun je eigenlijk alle kleurtjes wel met elkaar combineren.
Ik heb mijn kussen al geïntroduceerd, maar deze is de het komende voorjaar ook te verkrijgen met neon roze vilt! Foto volgt later deze week.
Eerst maar even wat inspiratie:)
fijn weekend!
xx Aggy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...